Freelance Talent Communities

Maak kennis met het freelance platform van de nieuwe generatie. We combineren de expertise van Talent Community Managers met geavanceerde intelligente matchingtechnologie. Ons doel? Wij bouwen freelance talent communities en garanderen de best mogelijke match voor freelancers en projecteigenaren.

Gratis lidmaatschap

Plus een lage ENJERRY Service Fee gedurende de looptijd van projecten

Betere resultaten

Hoge kwaliteit van matches gegarandeerd door Talent Community Managers

Krachtig dashboard

Krachtig projectbeheer met intuïtieve dashboards

Plaats je project

Gratis

De menselijke factor: Talent Community Managers

Wij geloven in de kracht van menselijke interactie in combinatie met intelligente matching technologie. Daarom hebben we Talent Community Managers geïntroduceerd, hooggekwalificeerde professionals die zich toeleggen op het begeleiden van het matchingproces. Onze Talent Community Managers zijn gepassioneerd over het verbinden van freelancers met de juiste opdrachten en het waarborgen van een succesvolle samenwerking voor beide partijen.

De menselijke factor: Talent Community Managers
Ontketen de kracht van intelligente matchingtechnologie

Ontketen de kracht van intelligente matchingtechnologie

Bij ENJERRY begrijpen we dat het vinden van de juiste freelancer een stevige uitdaging kan zijn. Daarom maken we gebruik van geavanceerde intelligente matchingtechnologie om het proces te optimaliseren. Wij maken gebruik van geavanceerde algoritmen en machine learning om jouw vaardigheden, ervaring en voorkeuren te analyseren en zo een optimale match te creëren die perfect bij jou past.

Onze Talent Community Managers

Onze Talent Community Managers
Ik kijk verder dan alleen kennis en ervaring om de beste match te maken

Eric Everstijn

Talent Community Manager
Onze Talent Community Managers
Ik zoek binnen de volledige freelance-markt naar de best mogelijke match voor de ENJERRY projecten

Richard van den Bosch

Talent Community Manager

Onze talent communities zijn op maat gemaakt voor freelancers en opdrachtgevers. Of je nu een freelancer bent die op zoek is naar nieuwe kansen projecten of een opdrachtgever die op zoek is naar top talent, onze talent communities bieden een exclusieve omgeving waar je kunt verbinden, samenwerken en groeien.

Onze reis

We maken de best mogelijke match tussen freelancers en opdrachtgevers. Talent Community Managers maken het verschil in onze aanpak. Hier begint het!
Wij bouwen freelance talent communities.

Onze visie is om ENJERRY te ontwikkelen tot een actief freelance social network, Het wordt een dynamische hub we je toegang krijgt tot een schat aan expertise, samenwerkingen kunt aangaan en waardevolle professionele relaties kunt opbouwen. We geloven in de kracht van verbinding en de waarde van een pro-actieve gemeenschap.

Onze missie is om een inclusief en gedreven ecosysteem te creëren, waar freelancers hun volledige potentieel kunnen bereiken. Met een mix van intelligente technologie, persoonlijke begeleiding en betrokkenheid willen we freelancers in staat stellen om succesvol te zijn in hun freelance-carrière

Sluit je bij ons aan en ervaar de evolutie van ENJERRY naar een freelance social network, waar passie, groei en succes samenkomen. Ontdek de kracht van ons platform en maak deel uit van de toekomst van freelancen.

Over ons

Powered by ACTRA Project Staffing B.V.

Contact

Videolab
Torenalle 20
5617 BC Eindhoven

+31 040 230 4 230

Enjerry